Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting

Knihy - přehled

html_v4_th

Kniha HTML - Začínáme programovat již ve čtvrtém vydání. Tentokrát došlo na novinky v HTML 5 a CSS 3. Nové jsou i některé příklady. Čtivá forma a jednoduchost výkladu však zůstala i v tomto vydání. Pomocí této knihy se velice rychle vpravíte do problematiky tvorby vlastních webových stránek. Hotové příklady si můžete stáhnout z této stránky.



access2013_th

Kniha Access 2013 - Podrobný průvodce aktualizovaným vydáním předchozí knihy. Jsou zde popsány všechny novinky Accessu 2013.



access2010_th

Kniha Access 2010 - Podrobný průvodce je novým vydáním předchozích knih s aktualizací pro Office 2010. Chcete-li se naučit správně a efektivně využívat Access pro správu svých dat a databází, či pracujete s větším množstvím informací a potřebujete mít o nich rychlý přehled, pak je tato kniha přímo pro vás.



html_v4_th

Kniha HTML - Začínáme programovat ve třetím aktualizovaném vydání. Naleznete zde některé vylepšené příklady a podrobný popis CSS 2.



access2007_th

Kniha Access 2007 - Snadno a rychle přináší na sto stranách stručný úvod do Accessu ve verzi 2007.



Html SR 2

Kniha HTML - Tvorba jednoduchých www stránek se dočkala druhého vydání. Protože však od prvního vydání už uběhl nějaký čas, došlo v knize k několika drobných změn. Co však zůstalo je jednoduchost a čtivost výkladu. I tentokrát zde začátníci naleznou vše potřebné k tomu, aby byli schopni vytvořit vlastní webové stránky. Na stránkách věnovaných této knize naleznete i aktualizované příklady.



Access 2003 Kniha Access 2003, Podrobný průvodce začínajícího uživatele vyšla v roce 2005 a poskytuje čtenářům poměrně ucelený úvod do práce s programem Access .



access2003sr_th Databázový program MS Access si za dobu své existence na našem trhu již našel mnoho příznivců. Také jeho nová verze, MS Access 2003 , se jistě zařadí mezi užitečné pomocníky rozrůstajícího se okruhu uživatelů. Těmto uživetelům by měla seznámení s programem usnadnit právě tato kniha.



html xhtml - obalka Čtenáři, kteří chtějí vytvářet www stránky na vyšší úrovni, než kterou jim poskytují publikace "v rekordním čase" a "Snadno a rychle", mohou sáhnout po knize HTML a XHTML , která se této problematice věnuje podrobněji. V knize naleznete popis jazyka HTML a jeho nástupce jazyka XHTML. Řeč je zde o dynamickém HTML a o kaskádových stylech. Vše je pochopitelně vysvětleno na příkladech a nechybí ani referenční příručka HTML a kaskádových stylů.



wwwstranky_th Druhá publikace z edice "V rekordním čase" se jmenuje Vytváříme www stránky , a jak již její název napovídá, je určena začínajícím tvůrcům www stránek.



databáze - obálka Pro čtenáře, kteří se rychle potřebují seznámit s problematikou databází a programem Access, je určena celobarevná publikace Databáze v Accessu , která vyšla v edici "V rekordním čase".



ASP.NET - obálka V knize ASP.NET Podrobný průvodce začínajícího uživatele se čtenáři naučí vytvářet www stránky pomocí technologie ASP.NET. Zájemci o tuto problematiku zde naleznou základní informace o programovacích jazycích C# a Visual Basic .NET, které lze použít k vytváření stránek v ASP. Kniha dále obsahuje základní informace o tom, jak lze na www stránkách využívat databáze a jak přistupovat k datům pomocí ADO.NET.



Delphi3 - obálka Kniha Delphi - začínáme programovat , je druhým, přepracovaným vydáním knihy Začínáme programovat v Delphi . Proti prvnímu vydání došlo k některým změnám týkajícím se Delphi 6. Odstranil jsem některé chyby, které se do prvního vydání vloudily. Nejvýraznějších změn doznala kapitola věnovaná OOP a objevila se zde i zbrusu nová kapitola o ovládacích prvcích ActiveX. Příklady a další informace o knize získáte zde.



access PPU obálka Kniha Access 2002 vyšla v edici "Podrobný průvodce začínajícího uživatele" a je tedy určena začátečníkům, kteří chtějí začít pracovat s databázemi vytvořenými v programu MS Access 2002. Vzhledem k většímu rozsahu knihy zde čtenáři naleznou podrobnější informace než v knihách z řady "Snadno a rychle".



Delphi - obálka Kniha Delphi - praktické příklady by měla být jakýmsi volným pokračováním knihy Začínáme programovat v Delphi . Ani tentokrát zde nechybí doprovodné příklady, které se můžete stáhnout.



accessCD - obálka V nakladatelství Grada rovněž vznikla multimediální učebnice, která vyšla z textů knihy Access 2002 - Snadno a rychle. Tyto texty byly doplněny o některé další části a hlavně o množství multimediálních prvků. Například přibyly komentované videosekvence názorně ukazující probíranou látku a také množství interaktivních cvičení, na nichž si můžete vše, co jste se v učebnici naučili, vyzkoušet na praktických příkladech. Kromě toho je výklad doprovázen více než třemi stovkami testových otázek, na nichž si můžete ověřit, zda jste výklad správně pochopili. CD si můžete objednat přímo v Gradě. Technické realizace tohoto projektu se ujala firma Multimédia Ateliér s.r.o.



access 2002 obálka Součástí Office XP je mimo jiné i databázový program Access 2002. Pro všechny začínající uživatele je určena kniha Access 2002 - Snadno a rychle. Pokud Vás zajímá podrobněji náplň knihy, můžete si přečíst její anotaci a nebo si ji přímo objednat.



Html obálka HTML - Tvorba jednoduchých www stránek . Již název knihy napovídá, že je určena všem začátečníkům, kteří mají zájem o vytváření vlastních stránek. Bližší informace o knize můžete získat klepnutím na obálku knihy. V případě, že jste si již knihu koupili, potěší vás, že si zde můžete stáhnout všechny příklady v ní použité. A jestliže jste si ji ještě nekoupili, naleznete zde odkazy na elektronické obchody, kde si ji můžete objednat.



 

internet_th Další kniha se jmenuje Internet v rodině . Kniha vyšla v roce 2001 v edici "Jak hledat a najít". Měla by pomoci překonat první kroky na internetu těm čtenářům, kteří teprve začínají pronikat do světa informační dálnice. Kniha je určena čtenářům všech věkových kategorií, takže si mezi více než 300 odkazy vyberou své muži i ženy. Pochopitelně je pamatováno i na děti, které zde najdou svou kapitolu.

 



JavaScript - obálka Kniha JavaScript - efektní nástroj oživení WWW stránek se věnuje programování v oblíbeném scriptovacím jazyce. Vyšla v roce 2001, a pokud Vás zajímají bližší informace, můžete je získat na této stránce, odkud si také můžete zdarma stáhnout doprovodné příklady.



office - obálka Ještě jednou Office 2000. Tentokrát kompletní popis balíku od kolektivu autorů. Já jsem do tohoto mlýna opět přispěl svou troškou věnovanou Accessu. Knihu si můžete objednat zde.



delphi - obálka Učebnice programování v Delphi, která vyšla na podzim roku 2000, opět v nakladatalství Grada. V současné době je kniha již rozebrána, ale stále jsou k dispozici doprovodné příklady.



access 2000 - obálka Kniha Access 2000 snadno a rychle vyšla v roce 1999 v nakladatelství Grada. Jako vůbec moje první kniha. Jedná se o základní kurz používání databázového programu Access z balíku kancelářských aplikací Office 2000. Bližší informace o knize získáte klepnutím na obrázek s titulní stranou knihy.

 

Vyhledej